Wil je deelnemen aan Siriusactiviteiten én je studieboeken bestellen met korting? Word lid!

Waarom lid worden van sirius?

Het is zeer gebruikelijk om lid te worden van Sirius als je een van de studies  Gezondheidswetenschappen (Health Sciences), European Public Administration of de masters Public Administration, European Studies en Health Sciences gaat volgen aan de Universiteit Twente. Als lid je heb je recht op het bestellen van studieboeken met korting, kun je deelnemen aan activiteiten van Sirius zoals lezingen, excursies, symposia, trainingen, borrels, feesten en nog veel meer. Ook kun je iedere weekdag tussen 08.30 en 16.00 uur in de Siriuskamer (in Ravelijn 1324) terecht voor een kop koffie of thee en natuurlijk voor heel veel gezelligheid!

Praktische informatie:

Je kunt lid worden door het lidmaatschapsformulier op deze pagina in te vullen. Lid zijn kost je per jaar 10 euro. Als je niet meer studeert aan de universiteit moet je een mail sturen naar secretaris@sirius.utwente.nl zodat de secretaris je uit kan schrijven. Als niet meer niet wil betalen maar wel alumni wilt blijven kan je vragen aan de secretaris om je bankrekening nummer te verwijderen uit het ledenbestand.

Persoonlijk

Voornaam (verplicht)

Voorletters (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum (dd-mm-jjjj) (verplicht)

Geslacht (verplicht)
ManVrouw

Mogelijke allergieën of gezondheidsproblemen waar we van moeten weten.

Studie

Studentnummer (verplicht)

Beginjaar (verplicht)

Studie (verplicht)
European Public AdministrationGezondheidswetenschappen(pre-)master Public Administration(pre-)master Health Sciences(pre-)master European StudiesAnders

Andere studievereniging? (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode, Stad (verplicht)

Land (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Tel.nummer voor noodgevallen

E-mail adres (verplicht)

Bankgegevens

IBAN (verplicht)

Bij deze autoriseer ik de Penningmeester van Sirius om een maximumbedrag van 10,- contributie af te schrijven per jaar. Daarnaast autoriseer ik de Penningmeester van Sirius kosten voor activiteiten af te schrijven voor elke activiteit waar ik mij voor ingeschreven/waar ik aan deelgenomen heb.

Inschrijving voor activiteiten verloopt, tenzij anders vermeld, via de website van studievereniging Sirius. De in- en uitschrijftermijnen zullen duidelijk weergegeven worden op de Siriussite. Op het lidmaatschap zijn regelementen van toepassing. Deze zijn in te zien in de Siriuskamer. Als je je lidmaatschap wilt beëindigen moet je een e-mail sturen naar secretary@sirius.utwente.nl.

Datum (verplicht)