Wil je deelnemen aan Siriusactiviteiten én je studieboeken bestellen met korting? Word lid!

TaPCie

De TaPCie is de Tap and Party Commissie van Sirius. Deze commissie verzorgt de maandelijkse borrels van Sirius in de Shooters. Daarnaast is het een hele gezellige commissie die ervoor zorgt dat de borrels en feestjes van Sirius in goed verlopen. Denk hierbij aan het halen van versieringen en bardiensten draaien op de borrels zelf. Dus als het jou leuk lijkt om gezellige borrels te organiseren voor de andere leden van Sirius kom dan bij de TaPCie door een mail te sturen naar intern@sirius.utwente.nl

Zo wordt er elke maand een borrel georganiseerd in Café de Shooters. Dit is een enorm gezellige borrel bedoeld voor alle Siriusleden. Deze borrels zijn van 21.00 tot 1.00 uur. De leden van de TaPcie staan achter de tap om ervoor te zorgen dat het bier rijkelijk vloeit. Soms verbindt de TaPcie een thema aan deze borrels om de sfeer er extra goed in te brengen. Zo hebben we een kerstborrel en een halloweenborrel en natuurlijk nog veel meer leuks.

Twee keer per jaar worden deze borrels iets groter aangepakt en wordt het een echt feest. Dit betekent dat het grote gedeelte van de Shooters wordt afgehuurd en de tijd wordt verzet van 22.00 tot in de vroege uurtjes. Deze feesten staan altijd garant voor een fantastische avond. Sirius organiseert deze feesten soms samen met een andere studievereniging om zo ook de integratie van studieverenigingen te bevorderen!

Ook organiseert de TaPcie de borrels die een keer per kwartiel van 16.00 uur tot 20.00 uur plaatsvinden op de universiteit in de MBasement (borrelruimte in de Zilverling). Dit om na college stoom af te blazen, even na te kletsen en een drankje te doen met andere mensen van Sirius.

Ten slotte tapt de commissie niet alleen op eigen borrels zoals in de Shooters en de  MBasement, maar gebruiken ze hun tapexpertise ook om op afstudeerborrels en borrels die verbonden zijn aan activiteiten van andere commissies achter de bar te staan. Dit is een goede kans om veel mensen te leren kennen binnen de vereniging die ook nog eens allemaal je beste vriend willen zijn, want ze kennen de regel: Don’t mess with the one in charge of the beer! Interesse in de TaPcie? Mail naar intern@sirius.utwente.nl

Contact met de commissie? Mail naar tapcie@sirius.utwente.nl

Wil je deelnemen aan Siriusactiviteiten én je studieboeken bestellen met korting? Word lid!