Wil je deelnemen aan Siriusactiviteiten én je studieboeken bestellen met korting? Word lid!

Jonge Honden INHOKDAG, 4 oktober 2017

Op 4 oktober organiseren wij de Jonge Honden INHOKDAG: dé kans voor potentiële jonge honden om kennis te laten maken met ons supergave bedrijf! Je beleeft een dag uit het leven van een jonge hond. Nieuwsgierig? Meld je nu aan!
Als Jonge Hond ben je vaak nét die vonk die beweging veroorzaakt. Dat doen we vier dagen per week voor onze opdrachtgevers én op vrijdag runnen we samen het bedrijf. De persoonlijke ontwikkeling van de jonge hond staat daarbij centraal. Hoe en waarin je je ontwikkelt? Dat bepaal jij. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, want je collega’s staan altijd voor je klaar. En die combinatie maakt Jonge Honden een ideale springplank voor je carrière.
Op 4 oktober kun je daarvan proeven tijdens onze INHOKDAG. Dan openen onze deuren weer voor jou. Als nieuwsgierige onlangs afgestudeerde wil jij graag weten wat wij doen. Tijdens de INHOKDAG hebben we hier uitgebreid aandacht voor en onderzoeken we jouw kwaliteiten. En jij die van ons. Dat doen we tijdens verschillende workshops waarin je aan de slag gaat als jonge hond. Een sollicitatiegesprek voeren? Een opdrachtgever helpen? Samen het bedrijf runnen? Wij doen het met veel plezier. En dat ga jij ook doen op 4 oktober.
 Als (bijna) afgestudeerde master verken je tijdens de INHOKDAG of jij misschien een jonge hond bent. Sowieso bieden we een leerzaam en nuttig programma, waarin je kennis maakt met onze werkplek en Jonge Honden als bedrijf.De INHOKDAG vindt plaats op 4 oktober 2017 van 12.00 – 17.00 op Het Hok, op de Gildstraat 91A in Utrecht.
Meld je hier aan of neem een kijkje op onze website!

«

»

Reacties (0)

You must be signed in to view and write comments.

Wil je deelnemen aan Siriusactiviteiten én je studieboeken bestellen met korting? Word lid!