Wil je deelnemen aan Siriusactiviteiten én je studieboeken bestellen met korting? Word lid!

Kick-In

Hallo aankomende student! Fantastisch dat je ervoor hebt gekozen om je in te schrijven voor de studie European Public Administration of Gezondheidswetenschappen. Naast het studeren aan de universiteit, komen er meer veranderingen op je af. Dat dit alleen maar leuk is, wordt jou duidelijk gemaakt in de Kick-In!

De Kick-In is voor aankomende studenten, maar ook voor ouderejaars, de week van het jaar. Vanuit de Universiteit Twente is er een boordevol programma opgezet waarin jij de stad Enschede, ouderejaars en het bruisende studentenleven van Enschede leert kennen. Dit alles doe je met jouw doegroep, bestaande uit studiegenoten en ouderejaars die jullie op sleeptouw nemen. De Kick-In van 2016 begint op woensdag 23 augustus en het eindfeest vindt plaats op donderdag 31 augustus.

Midden in de Kick-In vindt een van de hoogtepunten plaats, het Sirius Kick-In kamp! Dit zal van maandag 28 augustus t/m woensdag 30 augustus zijn en hiervoor reizen wij met bussen af naar Epe. Op dat moment ken jij je doegroep al goed, maar nu leer jij ook al die andere studiegenoten kennen! De avondactiviteiten, verzorgd door een Enschedees dames- en herendispuut dragen hier zeker aan bij. Het programma kun jij vinden onder 'Programma kamp'.

Inschrijven 

Algemene Kick-In: https://www.kick-in.nl/nl/

Sirius Kick-In kamp: Kan na inschrijving voor de algemene Kick-In, via dezelfde website

 
Wil je deelnemen aan Siriusactiviteiten én je studieboeken bestellen met korting? Word lid!