Wil je deelnemen aan Siriusactiviteiten én je studieboeken bestellen met korting? Word lid!

Commissie

Kevin Heerema 

Hoi! Mijn naam is Kevin Heerema. Ik ben 20 jaar en ik studeer European Public Administration aan de Universiteit Twente. Tot vorig jaar heb ik bij mijn ouders in hartje Friesland gewoond, maar nu woon ik in een gezellig studentenhuis in de stad. Naast het studeren ben ik actief bij Studievereniging Sirius en Drienerlose Roeivereniging Euros. Bij Sirius doe ik de Symposium Commissie, ben ik deel van de Sirius-Paradoks (SIPA) werkgroep en ben ik voorzitter van de Sirius Kick In (SKI) Commissie, die voor alle eerstejaars het fantastische opleidingsprogramma verzorgt. Ik hoop jullie samen met de andere commissieleden nog meer te laten genieten van de Kick In dan ik vorig jaar heb gedaan!

Jurre Oosterwijk

Hey toekomstige eerstejaars student. Mijn naam is Jurre Oosterwijk en ik ben 20 jaar. Sinds september van 2016 studeer ik European Public Administration aan de Universiteit Twente in Enschede.  Daarnaast woon ik sinds februari ook in een studentenhuis op de campus van de universiteit, samen met 11 andere studenten. Naast wonen en studeren ben ik ook actief lid bij mijn studievereniging Sirius, zo zit ik in de ExCie EPA commissie en in de SKI Commissie. Samen met de andere leden van de SKI organiseer ik dit jaar het opleidingskamp van de Kick-In. Vorig jaar vond ik dat zelf het vetste deel van het Kick In, waarin ik veel nieuwe mensen heb leren kennen en veel nieuwe ervaringen heb opgedaan. Daarom wil ik, samen met alle andere leden van de SKI, dat jou studietijd op net zo’n vette manier begint als de mijne, dus doe mee!

Jorissa van den Dool

Hoi allemaal! Ik ben Jorissa van den Dool, ben 19 jaar en eerstejaarsstudent Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Twente. Naast mijn studie doe ik aan roeien bij Euros, met de daarbij behorende activiteiten en feesten en woon ik in een gezellig huis op de campus. Bij de studievereniging Sirius ben ik actief in de Excursie Commissie van Gezondheidswetenschappen. De afgelopen tijd ben ik met mijn commissiegenoten van de Sirius Kick-In commissie ook druk bezig om een leuk opleidingskamp voor onze nieuwe studenten te organiseren. Omdat mijn opleidingskamp ontzettend leuk is geweest, hoop ik dat dit jaar minstens net zo leuk gaat worden!

Nienke Pleijzier

Hoi! Mijn naam is Nienke Pleijzier en ik ben een 18 -jarige studente Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Twente. Ik kom uit Hengelo, dus ik fiets iedere dag op en neer van Hengelo naar Enschede, dit is gelukkig maar een halfuurtje. Naast mijn studie ben ik ook actief lid bij de studievereniging Sirius. Ik doe nu twee commissies, de Freshmen commissie en de SKI. Ik heb enorm genoten van mijn Kick-In, en ik hoop dat jullie ook gaan genieten van de Kick-In!

Laura Harks

Hoihoi! Mijn naam is Laura Harks, ik ben 19 jaar en ik studeer European Public Administration aan de Universiteit Twente. Ik kom uit Venray, maar tegenwoordig woon ik in een superleuk studentenhuis op de campus. Naast het volgen van colleges hier en daar, ben ik ook een actief lid van hockeyvereniging DHC, studentenvereniging Audentis en natuurlijk studievereniging Sirius. Bij Sirius heb ik een tijdje in de Tap en Party commissie (TaPCie) gezeten, maar nu focus ik mij volledig op de SKI, waar jullie veel mee te maken zullen hebben, omdat de SKI het opleidingsprogramma van de Kick-In verzorgt. Ik hoop dat jullie tijdens dit opleidingskamp een leuke tijd gaan hebben waarin je veel vrienden zal maken met je nieuwe medestudenten!

Mieke Arnoldus

Hoi, Ik ben Mieke Arnoldus, ik ben een 19-jarige studente Gezondheidswetenschappen. Ik kom uit Tilburg, maar ik woon nu op kamers in Enschede. Naast mijn studie basketbal ik bij Arriba, de studenten basketbal vereniging en ik ben lid van studentenvereniging Taste. Ook ben ik actief bij de studievereniging Sirius waar ik dit jaar in de commissies ExCie, die allerlei excursies organiseert, en SKI zit. Hopelijk zal jullie opleidingskick-in ervoor zorgen dat jullie je studiegenoten en Sirius nog beter leren kennen.

Rosan Verbraak

Hoi! Ik ben Rosan Verbraak, een negentienjarige studente European Public Administration aan de Universiteit van Twente. Ik kom oorspronkelijk uit het zonnige Brabant, maar woon nu in het hartje van Enschede in een appartement. Ik ben een actief lid van Sirius, waarbij ik drie commisies doe, de SPoC, de RedaXie en de SKI. Samen met de rest van de SKI gaan we ons best doen om jullie Kick-In onvergetelijk te maken!

Merle Gijsbers

Hoi allemaal, Ik ben Merle Gijsbers, 19 jaar en studeer Gezondheidswetenschappen aan de UT en woon ik ook op kamers in Enschede. Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Arnhem. Dit jaar ga ik samen met mijn commissiegenootjes de Sirius Kick-In organiseren. Naast de SKI (Sirius Kick-In) commissie zit ik ook nog in de ExCie (Excursie commissie) bij Sirius. Op de dinsdag- en donderdagavonden hockey ik bij Drienerlo (op de campus). Hopelijk zie ik jullie allemaal tijdens de Kick-In! Tot in Enschede!  
Wil je deelnemen aan Siriusactiviteiten én je studieboeken bestellen met korting? Word lid!